02 jul. REUS @ Centre d’Art Cal Massó


foto promo 3w

Toni Verd debuta amb el seu primer disc oficial com Aucell Cantaire, el nou jo confegit a partir del seu propi viatge espiritual i personal, el que duu dels seus inicis com a músic al front dels incendiaris Los Crudos a l’anhel folk del seu nou projecte, entre Ovidi Montllor, Pau Riba i Pep Laguarda, inspirat tant en el paisatge mediterrani com en les qüestions a les quals qualsevol ésser humà tard o d’hora s’enfronta: la recerca d’una vida més senzilla i plena de significat, la necessitat de transcendir els dubtes del dia a dia i la capacitat per meravellar-se en cada petit detall. Aquest primer disc d’Aucell Cantaire és un treball únic, per la seva atmosfera ultraterrenal, travessada de petites dosis de psicodèlia i, en la seva simplicitat, plena de brillants solucions instrumentals, i pel caràcter d’unes cançons que testimonien precisament la mena de viatge interior que provoquen.


Bandcamp:
https://bubotadiscos.bandcamp.com/album/aucell-cantaire
Facebook:
www.facebook.com/aucell.cantaire
Youtube:
www.youtube.com/playlist?list=PL2FyOiMPGNsCgO5TP4xFOPdb81nLK_rBf