27 may. TARRAGONA @ El Cau
21.00h, entrada gratuïta


poster-sonic-trash-w

De les cendres de YTD (YATEDIGO) surgeixen Sonic Trash. Dos àlbums, “Hey Chica!!” (Sunthunder Records, 2012) i “Látigo” (Guns of Brixton, 2015), que han estat considerats entre els millors dels seus respectius anys per diversos mitjans especialitzats i que, així mateix, han presentat en directe a múltiples ciutats. També els hi han servit per a tocar a festivals i compartir escenari amb contrastades bandes internacionals com Redd Kross o Young Fresh Fellows. Presentaran el seu nou single, “Totem” (2017), un 7″ acabat de sortir del forn, presentat en exclussiva al programa El Sótano de Radio 3 i que ja està rebent excel·lents crítiques pels mitjants especialitzats més destacats.
“Sonic Trash estan al costat dels músics que viuen el rock’n’roll en tots els seus aspectes. Molt activament. Toquen, escolten, parlen,… ho fan tot a l’entorn de la música. El seu ADN està empapat de molt rock salvatge, molt post-rock, de molt rock dels noranta, i de molt rock d’abans i de després. Alt voltatge” Javier “Jerry” Corral (Radio Popular, Izar and Star).