Dimarts 12 desembre
Sala EL CAU
Tarragona
21.00h, gratuït


plastic-pinks

Formats el gener de 2003 a Miami (Florida, USA), han mantingut la integritat i el seu enèrgic so amb el pas del temps. Han publicat varis àlbums i EPs, i no han parat de girar des de la seva formació. A aquestes gires, a més d’actuar a les sales més rockeres de les diferents ciutats, els ha portat a festivals com SXSW, Burgermania o Atlanta Mess-Around, entre altres, i han compartit escenari amb bandes com Unknown Mortal Orchestra, Warpaint, King Krule, Run The Jewels, RJD2, Ty Segall, Black Lips, Shannon y The Clams, The Spits, Thee Oh Sees, Hinds, La Luz, The Coathangers, Wand, Natural Child, DIIV, Neon Indian, Surfer Blood, Jacuzzi Boys, Kim y The Created, Jaill, Unidad de Destrucción, The Garden, Iceage o Night Beats.  

http://plasticpinks.bandcamp.com