poster-synapses-w

LES SYNAPSES són, des dels anys noranta, una de les bandes més emocionants del Freakbeat francès i europeu. Com a veritable banda de poliglotes, les seves cançons es presenten en francès, anglès, neerlandès, portuguès i alemany! Musicalment, sonen psycodèlics, garatgers i groovies, amb orgue, guitarra fuzz i veus molt acurades. Els membres són Jerome Daniel (veu), Guillaume Traniè (bateria), Ante Ljubicic (guitarra)i Eric Lefebvre (baix) i el seu nom prové d’una paraula mèdica per a la connexióentre neurones que es pot activar mitjançant LSD, per exemple.Mostren, mitjançant clares influències, allò que escoltem habitualment als DJs underground dels anys 60, evidenciant que tots els membres són, a més, habituals consumidors i col·leccionistes de discos en format vinil.Amb totes les referències esmentades, no es pot esperar d’ells res més que grans concerts i excel·lents discos, cuidats fins al més mínim detall.