Dijous 25 octubre
Tarragona @ Groove
SUNFLOWERS
21.00h, 7€

band

Els portuguesos Sunflowers són una onada de calor en els temps freds i estàtics en què vivim. Combinen psych-punk amb noise-pop de manera brillant, amb la quantitat perfecta de riffs i efectes, aconseguint fer net en ment i cos dels qui s’han creuat al seu camí.
Han ofert més de 150 concerts arreu d’Europa i han compartit escenari amb Thee Oh Sees, Moon Duo, Black Lips, Boogarins, La Femme, The Blind Shake i Tomorrow’s Tulips entre altres, a més de participar a festivals de renom com Festival Indigènes (FR), Endless Daze Fest (SA
), Inner City Psych Fest (SA), Barreiro Rocks (PT), Festival Paredes de Coura (PT) o Reverence (PT).
El seu disc debut ‘The Intergalactic Guide to Find the Red Cowboy’ (O Cão da Garagem, 2016) va tenir un segon premsat el 2017, a través del segell francés Only Lovers Records.
Van realitzar gira europea durant el novembre i desembre de 2017, passant per Espanya, França, Itàlia, Alemanya i Holanda, sorprenent a tothom amb la intensitat del seu directe.
Aquest 2018, la banda torna amb ‘Castle Spell’, el seu segon LP
és com un palau de deu pisos, cadascun amb atmosfera pròpia, els seus lladres ombrívols i assassins, tots narrats per la veu dòcil de Carol i els aullits de Carlos.
‘Castle Spell’ (Stolen Body Records / Only Lovers Records, 2018) es un Doble LP  publicat el passat 9 de febrer.
Sunflowers l’estarà presentant a tot Europa a partir de setembre i octubre.


Anuncios