THE TAPI PROJECT

Dissabte, 4 agost
L’Hort del Llúpol, Montferri
19h, gratuït

image014


RHYECE O’NEILL & THE NARODNIKS

+ TRANSISTOR EYE + DJs

Divendres, 17 agost
Claustre de Sant Francesc, Montblanc
22h, gratuït

rhyece&kj_b&w_hires_694

Immers al blues, el rock’n’roll, el punk i el country, la llista d’influències d’O’Neill és llarga i variada: Iggy Pop, Rowland S Howard, Einstürzende Neubauten, Bad Seeds, Stanford Clarke, WH Auden, Rimbaud, PJ Harvey, Sylvia Plath, Patti Smith, Henry Miller, Townes Van Zandt, Dostoyevsky, Lightnin’ Hopkins, John Lee Hooker o Dylan.

El seu disc de debut és un lament viciós, fosc i candent escrit, en part, al desert i enregistrat a un antic saló comunitari a les colines, entre Byron Bay i Lismore. El segon va ser gravat en directe als estudis Soundpark Studio de Melbourne (Australia) i l’estarà presentant per bona part del vell continent durant aquest estiu.

Web: http://rhyeceoneill.com
Bandcamp: https://rhyeceoneill.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/rhyeceoneill/sets/death-of-a-gringo-1/s-cacJx
Facebook: www.facebook.com/rhyeceoneill

transistor-eye
Per la seva banda, Transistor Eye és el curiós pseudònim al que s’amaga Paul Angulo, component i compositor principal de The Transistor Arkestra i alter ego de Pau Pèrrim. Transistor Eye es presenta com un nou gir cap a terrenys més íntims, ambientals i instrumentals a través d’un folk acústic i proper, acostant-se a aigües pròpies del finger-picking i música amb tonalitats més llunyanes i exòtiques mesclat amb electrònica retrofuturista i veus reverberades. Per a la realització d’aquest set en solitari, també utilitza gravacions de camp enregistrades arreu dels seus viatges, efectes sonors i instruments com la guitarra, l’exòtic Phin tailandès, percussions variades i antics sintetitzadors analògics.

Com uns Panda Bear en una ona més folkie propera a Six Organs of Admittance, Current 93 o Amon Duul, però recordant el pop de Julian Cope, Ween, Syd Barrett o els primers Gorky’s Zygotic Mynci. Música amb un ull posat a l’space-rock i l’altre a les músiques folk.

Bandcamp: http://thetransistorarkestra.bandcamp.com


 

Anuncios