braves+twinsTHE BRAVES + MUD TWINS

Divendres 20 abril 2018
Sala EL CAU
Tarragona
22.00h, 6€

Amb el seu devastador nou disc ‘Carry On The Con’ (Spooky Records, 2018) sota el braç arriven a Tarragona els australians The Braves. El disc d’obre amb Hanging Church i el mismíssim Spencer P. Jones com a veu solista.
Terapeutes del xoc, senyors de la guerra del ritme, discípuls de Samurai,… portaran a l’oient a un viatge sònic digne de ser viscut, amb un discurs madur i un so i identitat propis. Han guanyat notorietat actuant a tots els racons de Melbourne, la fascinant ciutat mundialment coneguda pel seu autèntic i pantanós rock’n’roll.
Bandcamp: http://thebravesmusic.bandcamp.com

El encarregats d’obrir la nit ni més ni menys que el duet francés Mud Twins, el mateixos que acompanyaran al dia següent als genials The Stems al seu concert de Barcelona. El powerduet de Toulouse, es va formar l’any passat amb l’objectiu de fer suar i ballar al respectable amb els seus ritmes primitius. Sobre una sòlida base de ‘root-blues’ i un so salvatge, elaboren temes propis i incorporen elements de la no wave, el rock’n’roll, el punk o el blues del Delta, tenint com a referència artistes tan diferents com John Lee Hooker, Alan Vega, Hound Dog Taylor o Elvis Presley i grups com Gun Club, Chrome Cranks, Wire o Theorical Girls.
Bandcamp: http://mudtwins.bandcamp.com


Anuncios